Home » Tweedehands Kledingkasten Bel nu » 06 – 455 44805

Koop bij ons tweedehands kledingkasten

 

De mooiste tweedehands kledingkasten zijn van Lundia

Lundia Original, ook wel Lundia Classic genoemd, onderdelen zijn gemaakt van sterk, in de fabriek bewerkt vurenhout. Dit betekent dat de tweedehands kledingkasten die u bij ons kunt kopen nog tientallen jaren meegaan. Met de hout-penverbindingen en het modulaire systeem kunt u bovendien de onderdelen makkelijk monteren in verschillende vormen. Met onze tweedehands kledingkasten heeft u de voordelen van Lundia Original terwijl u veel geld bespaart.

Kies voor TweedehandsLundia.nl

Onze magazijnen zijn overal in Nederland te vinden zodat u gemakkelijk eens langs kunt komen. Bovendien hebben wij een groot aanbod aan duurzame onderdelen voor tweedehands kledingkasten, maar ook ander meubilair. Onze medewerkers geven u gratis advies en kunnen voor u het meubilair bij u thuis monteren. Ook kunnen wij van u overbodige Lundia Original onderdelen inkopen.

De voordelen van Lundia Original onderdelen

Lundia Original heeft voor ieder soort meubilair een groot assortiment aan onderdelen. Bovendien zijn de afzonderlijke delen ook nog op maat te maken. De hout-penverbindingen laten een ongekend flexibele montage toe, terwijl het speciaal bewerkte vurenhout zorgt dat Lundia Original onderdelen tientallen jaren goed blijven. Tweedehands kledingkasten van Lundia zijn dan ook vaak steviger dan nieuwe kasten van andere merken.

Vraag naar onze magazijnvoorraad

Op onze Afhaaltijden pagina vindt u een overzicht van de openingstijden en contactinformatie van het dichtstbijzijnde magazijn. Neem contact met hen op om te zien of uw onderdelen op voorraad zijn. Voor algemene informatie belt u naar 06 – 455 44805 of mailt u naar info@tweedehandslundia.nl.


Interessant? Deel deze pagina

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam, Zoetermeer en Apeldoorn dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen 60 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.
Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten