Kledingkast

Een tweedehands kledingkast op maat maken, die ook hergebruikt kan worden? Die vind je niet bij Ikea

Toch betaalbare kledingkasten op maat? Tweedehands Lundia is de klerenkast outlet voor goede en goedkope meubels voor gebruik in Zoetermeer, Apeldoorn en Amsterdam

Als je op kamers gaat heb je naast een bed, bureau en laptop ook een klerenkast nodig. Omdat niet iedere kamer dezelfde afmeting heeft en je je ruimte efficiënt wil gebruiken, is een tweedehands kledingkast op maat maken, vaak een uitkomst. Maar je wil niet teveel betalen als je net start. Daarnaast wil je ook bouwen aan je interieur en niet bij iedere verhuizing nieuwe basis meubelen moeten kopen. Kwaliteit speelt een rol bij hergebruik, en bij een kledingkast van Ikea is het vaak moeilijk om die meer dan 2 keer stabiel neer te zetten. Daarom biedt TweedehandsLundia.nl kledingkasten op maat die nog tientallen jaren én verhuizingen meegaan in Apeldoorn, Zoetermeer en Amsterdam. Het modulaire systeem is eenvoudig uit te breiden, het hout heeft een enorm draagvermogen en de hout-pen verbindingen blijven sterk.

Met Lundia onderdelen die als Lego in elkaar passen, maak je je eigen tweedehands kledingkast op maat voor gebruik in Amsterdam, Apeldoorn of Zoetermeer

De onderdelen van Lundia passen net zoals Lego precies in elkaar. Dus ook bij zelf in elkaar te zetten tweedehands kledingkasten op maat heb je bij Tweedehands Lundia een mooie, degelijke en betaalbare klerenkast die in Apeldoorn, Zoetermeer of Amsterdam perfect op zijn plaatst staat.  Doordat het Lundia systeem zo goed en doordacht in elkaar zit, wordt het ook wel Scandinavisch design genoemd. Op de website zie je de vele mogelijkheden.

De voordelen van Lundia op een rij:

  • Zweeds ontwerp
  • Eenvoudig in en uit elkaar te halen, zonder boren
  • Op maat te maken door modulair systeem
  • duurzaam te gebruiken, dus milieuvriendelijk

Bezoek één van onze outlet magazijnen voor het volledige assortiment voor het maken van een kledingkast

Of je nu naar Amsterdam, Zoetermeer of Almelo komt, in elk magazijn hebben wij het volledige Lundia assortiment. Wij  helpen bij het vinden van de juiste vurenhouten planken, zodat jij een maatwerk kledingkast krijgt, die precies op jouw kamer past. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je vragen hebt over ons assortiment of andere informatie wenst.  Check onze website voor de openingstijden van de verschillende locaties, zodat je zeker weet dat wij je kunnen helpen. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten