Tweedehands kast maken

Goedkoop zelf een tweedehands kast maken?

Voor een betaalbare kast op maat ga je naar Tweedehands Lundia in Almelo, Amsterdam of Zoetermeer. De kasten outlet waar je goed en goedkoop uit bent.  

Als je op kamers gaat omdat je bijvoorbeeld gaat studeren in Apeldoorn, Amsterdam of Almelo dan heb je veel spullen nodig. Jongeren zijn creatief, willen niet teveel betalen maar willen wel spulletjes die lang mee kunnen. Als je basis meubelen nodig hebt, zoals kasten kun je ook tweedehands kwaliteit kopen. Kies voor tweedehands kwaliteitsmeubelen van Lundia als je zelf een kast op maat wil maken. Het op maat maken van de houten kasten in hoogte en/of breedte is relatief makkelijk. Bij TweedehandsLundia.nl heb je merkmeubelen die nog tientallen jaren meegaan. Je kunt ze nu gebruiken, maar ook uitbreiden in de toekomst. Het Lundia systeem is modulair en eenvoudig uit te breiden. De gepatenteerde hout-pen verbinding en het sterke, bewerkte vurenhout is erg bekend van vroeger en staat bekend om het enorme draagvermogen. Een plank van Lundia houdt altijd z’n vorm en draagkracht en gaat daarom levenslang mee. Dat komt goed uit als je net begint en op kamers gaat wonen. Kies voor tweedehands kwaliteits meubelen als je zelf kasten wil maken op maat, want zo’n kast kan tegen een stootje. TweedehandsLundia.nl verkoopt de meubels van Lundia vanuit 3 magazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Bezorgen doen we tegen een kleine meerprijs.

Zelf een kast maken? Maak het je makkelijk met het kant en klaar systeem van tweedehands Lundia kasten

Alle producten van Lundia passen als Lego-onderdelen mooi in elkaar. Dus ook bij zelf te maken kasten op maat heb je met Tweedehands Lundia een mooi, goedkoop kwaliteits meubelproduct. Omdat het systeem zo goed in elkaar zit noemen sommige kenners het Scandinavisch design. Kijk op de website voor voorbeelden. Kom vanuit Amsterdam, Almelo of Apeldoorn eens bij ons langs!

Andere producten van Lundia die wij verkopen in onze outlet magazijnen:

  • Design eetkamerstoelen
  • Boekenkasten
  • Opbergsystemen
  • Garderobekasten
  • Inbouwkasten
  • Bedden en lattenbodems
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten
  • Tv-kasten

Bezoek één van onze outlet magazijnen en maak zelf je kwaliteits kast

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo helpen wij je graag om de juiste planken bij elkaar te vinden voor je kast. Zo krijg je een maatwerk meubel thuis. Heb je geen eigen vervoer om Tweedehands Lundia kasten of bedden op te halen? Wij bezorgen binnen de regio rondom de magazijnen. Bel ons op 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of check onze website voor de openingstijden van de locaties. Wij helpen je met het samenstellen van je eigen bed, boekenkast, garderobekast of kledingkast. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten