Tweedehands kasten

Goedkope tweedehands kasten en meubels kopen?

Betaalbare meubels kopen en opknappen doe je bij Tweedehands Lundia. De meubel outlet voor goed en goedkoop nabij Rotterdam, Den Haag en Utrecht

Als je een meubel gaat opknappen moet dat wel mogelijk zijn. Bij bestaande meubelen kun je je nogal eens ergeren aan de kwaliteit. Een boekenkast van Ikea is prima, maar je moet hem niet nog een aantal keer mee willen verhuizen en willen opknappen. Dat kan niet met geperst spaanplaat. De stabiliteit van je kast is dan weg en ook uitbreiden van goedkope kasten is na een tiental jaren niet mogelijk omdat het assortiment van Ikea veelvuldig wijzigt.  Dat is bij TweedehandsLundia.nl niet het geval. Die kun je ook in de toekomst uitbreiden, waardoor je uiteindelijk goedkope tweedehands meubels hebt die jarenlang meegaan. Dat is niet alleen goedkoper maar ook milieuvriendelijk. Het Lundia systeem is modulair, al 70 jaar gebaseerd op hetzelfde ontwerp en uitwisselbaar. Daardoor is een eerdere investering in Lundia-onderdelen te gebruiken in andere opstellingen. De gepatenteerde hout-pen verbinding maakt de verbindingen sterk, ook als u uw meubel gaat opknappen. Bovendien is het sterke, bewerkte vurenhout bekend om het enorme draagvermogen. Zo’n plank gaat levenslang mee, omdat het z’n vorm en draagkracht houdt. Dat komt goed uit als je gaat voor duurzaamheid en bereid bent meubels op te knappen. Als je ook kiest voor tweedehands kwaliteits meubelen kies je voor TweedehandsLundia.nl. Wij verkopen Lundia vanuit 3 magazijnen, te weten in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Kom vanuit Den Haag, Utrecht of Rotterdam dan bij ons langs.

Zelf goedkope tweedehands kasten opknappen in Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Meubels van Tweedehands Lundia staan voor duurzaamheid

Bij duurzame producten kun je kiezen voor nieuwe producten van natuurlijke materialen of gerecyclede materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor een tweedehands meubel wat ze al dan niet zelf opknappen. Oud en nieuw combineren geeft een eigen sfeer en identiteit aan je huis. Bij het uitzoeken van meubels zie je dat materiaal en de mogelijkheid om het meubel uit te breiden en op te knappen een steeds belangrijker criterium vormen. Meelopen met trends blijkt op de lange termijn alleen maar tot veel overtollige producten te leiden die weggedaan worden. Zonde voor het milieu en je inrichting krijgt ook geen unieke persoonlijke uitstraling, wat wél het geval is bij het opknappen van oude meubels. Kijk op de website van Tweedehands Lundia voor voorbeelden.

Voorbeelden van goedkope meubels die we verkopen in onze outlet magazijnen nabij Rotterdam, Utrecht en Den Haag:

  • Bedden en lattenbodems
  • Design eetkamerstoelen
  • Boekenkasten
  • Opbergsystemen
  • Inbouwkasten
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten
  • Tv-kasten

Ga voor duurzaam en bezoek één van onze outlet magazijnen

Niet bekend met het kwaliteits modulaire systeem van Lundia? Wij helpen je graag In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo bij het vinden van de juiste planken voor je maatwerk meubel. Bel ons voor vragen op 06 455 44 805 of mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voordat je naar ons magazijn komt, kun je op onze website kijken voor de openingstijden van de locaties. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten