waarom Lundia

Belangrijke redenen voor het succes van Lundia Classic (tegenwoordig 'Original') met de unieke hout-penverbinding:

  • het gebruik van het sterke, bewerkte vurenhout geeft een enorm draagvermogen. Een Lundia-plank buigt niet door, ook niet als ie al jaren oud is.
  • het is het meest duurzame houten stellingkastensysteem en is het uitermate geschikt om tientallen jaren (“Lundia koop je niet voor even, maar voor de rest van je leven”) in vele uitvoeringen keer op keer te worden hergebruikt: van huiskamermeubel tot stellingkast in de schuur.
  • eenvoudige montage: het past altijd op een logische manier.
  • het is net zo modulair en flexibel als Lego: het uitgebreide assortiment onderdelen zoals deuren, ladenblokken, telescoopladen, etc. maakt het tot het meest uitgebreide houten stellingkastensysteem ter wereld.
  • maatwerk: schappen zijn in hoogte verstelbaar en in breedte inkortbaar. Variozijstukken zijn makkelijk zelf, zonder hulp van een timmerman, aan elke plafondhoogte aan te passen.
  • het nodigt uit tot creativiteit: het vurenhout is makkelijk te spuiten of te schilderen.
 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten