Kantoorinrichting

Een professionele (gebruikte) kantoorinrichting met tweedehands kantoormeubelen in Utrecht?

Dat kan met kwaliteitsmeubilair van Tweedehands Lundia

Het is een hele klus om een kantoor esthetisch mooi, praktisch en betaalbaar in te richten. Met tweedehands gebruikte kantoormeubelen van Lundia kunt u het meubilair en de onderdelen van de inrichting in Utrecht goed op elkaar afstemmen, zodat dat een hoge arbeidsproductiviteit tot gevolg heeft en tevreden medewerkers. Bij TweedehandsLundia.nl kunt u zien dat het gebruikt is. Met een geringe investering heeft u kwalitatief goed kantoormeubilair op maat. Met TweedehandsLundia.nl koopt u eveneens duurzaam omdat de hoogstaande modulaire systemen steeds opnieuw hergebruikt kunnen worden. Het sterke, bewerkte vurenhout gaat een leven lang mee, evenals de gepatenteerde hout-pen verbinding. Planken van Lundia behouden gegarandeerd hun vorm en draagkracht. Op onze website vindt u alle afmetingen en prijzen. Ontwerp en bereken vooraf wat u nodig heeft voor de kantoorinrichting en bestel!

Dat is milieubewust! Een tweedehands gebruikte kantoorinrichting van hoge kwaliteit

Alle producten die wij verkopen vanuit onze opslagplaatsen in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer zijn eenvoudig in elkaar te passen zoals Lego. Met TweedehandsLundia koopt u niet alleen een mooie, kwaliteits kantoorinrichting voor in Utrecht tegen voordelige prijzen, maar ook tijdloos Scandinavisch design. Zie de website voor voorbeelden.

Voor uw kantoorinrichting met Lundia producten koopt u in onze outlet magazijnen:

  • Computerkasten;
  • Boekenkasten op maat;
  • Ladenblokken;
  • Bureaus;
  • Hoekkasten;
  • Magazijnstellingen.

Bezoek ons en bekijk de kantoorinrichting mogelijkheden

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo  hebben wij een grote voorraad die steeds wordt aangevuld. Daardoor kunnen we u altijd helpen bij uw projectinrichting met gratis advies. U kunt ons bereiken op 06 455 44 805 of mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over onze openingstijden van de locaties? Wij informeren u op onze website.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten