Meubel spuiterij

Een nieuw leven voor een tweedehands kledingkast, eetkamerstoel of tv meubel? Meubels verven of naar een meubelspuiterij brengen, maakt ze als nieuw!

Geef meubels van TweedehandsLundia.nl een ander kleurtje bij een professionele meubel spuiterij nabij Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Ga je op kamers? Dan heb je veel spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan meubels zoals een bed, bureau en een klerenkast. Daarvoor wil je niet teveel betalen, want je begint net. En door meubels te verven lijken ze ook als nieuw. Bij een meubelspuiterij ziet het verfwerk van meubels er nog strakker uit. En de kosten van tweedehands meubels met de kosten van een meubel spuiterij zijn nog altijd voordeliger dan het kopen van nieuwe meubels. TweedehandsLundia.nl biedt kasten, eetkamerstoelen, bureaus en computerkasten die nog tientallen jaren meegaan. Bovendien zijn ze door het modulaire systeem eenvoudig uit te breiden. Ook bij toekomstige verhuizingen blijven de verbindingen sterk door de gepatenteerde hout-pen verbindingen. Woon je in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam kom dan gerust bij ons langs.

Met Tweedehands Lundia meubels, geverfd of gespoten door een meubelspuiterij in iedere gewenste kleur, geef je je kamer in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam een eigen sfeer

De onderdelen van Lundia passen net zoals Lego precies in elkaar. Een meubel spuiterij kan dus ook de tweedehands onderdelen keurig spuiten in iedere gewenste kleur. Maar ook als je zelf gaat verven zijn Lundia meubels bijzonder geschikt om een mooi resultaat te behalen. Als je daarna de kledingkast, boekenkast, computerkast of je ledikant in elkaar zet, zal je zien dat mooi en degelijk, zeker betaalbaar kunnen zijn. Het Lundia systeem is goed en doordacht. Kijk op de website voor de vele mogelijkheden. Kom langs vanuit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

TweedehandsLundia voordelen:

  • Door kwaliteit, duurzaam en milieuvriendelijk
  • Zweeds ontwerp
  • Eenvoudig in en uit elkaar te halen, zonder boren, steeds weer opnieuw
  • Modulair systeem

Bekijk het volledige assortiment in één van onze outlet magazijnen

Kom naar Amsterdam, Zoetermeer of Almelo! In ieder magazijn bieden wij alle mogelijkheden om je Lundia kast, bed of bureau in elkaar te zetten met de juiste vurenhouten planken. Bij een meubelspuiterij kun je de meubels laten verven, zodat jij daadwerkelijk meubels een nieuw leven geeft in de door jou gewenste maat en kleur! Bel 06 455 44 805 als je vragen hebt over onze manier van werken of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Check onze website voor de openingstijden, zodat je zeker weet dat wij klaarstaan om je te kunnen helpen. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten