Ladeblokken

Tweedehands ladenblokken of ladekasten zijn praktisch als u papier, folders of documenten wil bewaren 

Een houten ladenkast van Tweedehands Lundia is er in diverse afmetingen en uitvoeringen tegen een betaalbare prijs voor gebruik in Apeldoorn of Zoetermeer

Wat een klus: het vinden van een ladekast welke mooi, praktisch en betaalbaar is. Met tweedehands ladenblokken of ladekasten van Lundia vindt u meubilair voor kantoor in alle soorten en maten. Door het archiveren van papier in een ladekast, verhoogt u de arbeidsproductiviteit. Een investering in een ladenkast verdient u dus snel terug. Bij TweedehandsLundia.nl kunt u zien dat ladeblokken of -kasten gebruikt zijn, maar dat mag tegenwoordig. Maar door de geringe investering zien we steeds meer kantoorinrichters die tweedehands kantoormeubilair van een hoge kwaliteit bij ons bestellen. Uiteraard leveren wij die met een btw-rekening. Op onze website maakt u uw keuze uit alle afmetingen, zodat ook uw ontwerp te maken is. Bereken wat u nodig heeft en bestel vanuit Zoetermeer of Apeldoorn!

Tweedehands ladeblokken en ladekasten zijn milieubewust en zien er ook prachtig uit in Apeldoorn of Zoetermeer!

Alle tweedehands ladenblokken in de verkoop distribueren wij vanuit Almelo, Amsterdam en Zoetermeer. Een ladekast of ladeblok is eenvoudig in elkaar te passen en wordt veelvuldig gebruikt door architecten, grafisch ontwerpers en scholen doordat A1 papier eenvoudig is op te bergen. Kijk op de website voor praktische voorbeelden.

Uw kantoorinrichting met Lundia producten die al eens gebruikt zijn, koopt u in de outlet magazijnen voor uw woning of kantoor in Zoetermeer of Apeldoorn. U vindt er bijvoorbeeld:

  • Computerkasten;
  • Bureaus;
  • Boekenkasten op maat;
  • Ladenblokken;
  • Ladekasten;
  • Hoekkasten;
  • Magazijnstellingen.

Zie meer mogelijkheden en kom naar één van onze magazijnen

Zowel in Amsterdam, Zoetermeer als Almelo hebben wij een volledig assortiment met kantoormeubilair waaronder ladekasten en –blokken. De grote voorraad wordt continu aangevuld doordat we steeds opnieuw Tweedehands Lundia producten krijgen aangeboden. Wij helpen u graag bij uw projectinrichting met kosteloos advies. Bereik ons op 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over onze openingstijden? Informatie vindt u op onze website.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten