Werkplekken

Professionele werkplekken met tweedehands kantoormeubelen realiseren?

Bij Tweedehands Lundia koopt u kwaliteit in meubelen voor bedrijven die kantoren inrichten in o.a. Amsterdam en Utrecht

Sfeervolle werkplekken van puur hout met een vintage look en toch een basic design? Met tweedehands kantoormeubelen mag je zien dat het gebruikt is. Prachtige werkplekken, ook ingericht door projectinrichters, geven uitstraling aan een kantoor en zijn met TweedehandsLundia.nl voor iedereen bereikbaar. Wilt u, als inkoopmanager in Utrecht of Amsterdam, met een geringe investering kwalitatief goed kantoormeubilair inkopen? TweedehandsLundia.nl heeft zich gespecialiseerd in duurzame kantoor meubelen van Lundia. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de hoogstaande modulaire systemen,  met de gepatenteerde hout-pen verbinding en door het gebruik van het sterke, bewerkte vurenhout. Planken van Lundia behouden gegarandeerd vorm en draagkracht en gaan levenslang mee.  Voor kantoorinrichting met bijvoorbeeld computerkasten, boekenkasten op maat, ladenblokken en bureaus, die ook op kleur zijn te spuiten, bent u welkom in één van onze 3 magazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Op onze website vindt u alle maten en prijzen van het modulaire systeem, zodat u vooraf precies kunt berekenen wat u nodig heeft voor de kantoorinrichting van uw eigen bedrijf of van uw klant. Wij helpen u graag met advies en u kunt ons altijd bereiken op 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantoor meubelen koopt u tweedehands. Hoge kwaliteit in werkplekken tegen een betaalbare prijs

Alle producten van Lundia zijn modulair uit te breiden en zoals Lego eenvoudig in elkaar te passen. Als kantoorinrichter biedt dit flexibiliteit in Amsterdam en Utrecht omdat u met Tweedehands Lundia niet alleen een mooi, kwaliteitsproduct tegen betaalbare prijzen inkoopt, maar ook een mooie vormgeving, volgens  kenners Scandinavisch design. Kijk op de website en zie mooie foto-voorbeelden.

Andere producten van Lundia, te koop in onze outlet magazijnen:

  • Design eetkamerstoelen
  • Boekenkasten
  • Inbouwkasten
  • Kledingkasten
  • Magazijnstellingen
  • Hoekkasten
  • Bedden
  • Tv-kasten

Bezoek onze outlet magazijnen en bekijk de gigantische mogelijkheden  

In onze outlet magazijnen in Amsterdam, Zoetermeer en Almelo  hebben wij een enorme voorraad, zodat wij u altijd kunnen helpen en adviseren bij uw projectinrichting. Mocht na bestelling van de kantoor meubelen het bezorgen problemen opleveren, dan bezorgen wij binnen de regio tegen een kleine meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u meer wil weten of check onze website voor de openingstijden van de locaties. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten