Kinderbedden

Praktische en stevige tweedehands kindermeubels zoals vintage kinderbedden nodig? 

Tweedehands Lundia biedt duurzame kwaliteit  in Rotterdam en Apeldoorn

Veel ouders van tegenwoordig hebben een passie voor vintage. De degelijke kwaliteit van vroeger past in de duurzame trend van nu. En door het vele gebruik hebben de kindermeubels iets unieks, iets met geschiedenis dat ook bij de tijd van nu past. Dit hergebruik is ook vriendelijk voor je portemonnee. Kies bewust, kies voor duurzame kwaliteit. TweedehandsLundia.nl koopt de degelijke tweedehands Lundia meubels en onderdelen in om ze vanuit 3 magazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer te verkopen. Door het modulaire systeem zijn onderdelen voor vele toepassingen te gebruiken, ook voor kinderbedden zoals hoogslapers of de populaire stapelbedden. Het kan tegen een stootje en dat is wel zo prettig. Kom nu langs vanuit Apeldoorn of Rotterdam

Tweedehands kinderbedden die meegroeien en kindermeubels die je kunt ombouwen in Rotterdam of Apeldoorn vind je bij Tweedehands Lundia

Alle producten van Lundia bestaan uit onderdelen die uit te breiden zijn. Of je nu tweedehands kinderbedden groter maakt of van kindermeubels een inbouwkast, bij Tweedehands Lundia kan het allemaal. De onderdelen passen net zoals Lego mooi in elkaar. Ook na jaren zijn de onderdelen opnieuw en opnieuw te gebruiken in een slaapkamer in Rotterdam of Apeldoorn. Als je op de website kijkt, zie je dat Tweedehands Lundia kwaliteit biedt tegen zeer betaalbare prijzen.

Voorbeelden van andere kwaliteitsmeubels van Lundia die je in onze outlet magazijnen vindt:

  • Scandinavisch design eetkamerstoelen
  • Boekenkasten
  • Garderobekasten
  • Kantoormeubelen
  • Magazijnstellingen

Recycle mee en kom naar Zoetermeer, Amsterdam en Almelo voor het hergebruik van Lundia meubelen

Amsterdam, Zoetermeer en Almelo zijn de locaties van TweedehandsLundia waar opslag, distributie en restauratie van Lundia onderdelen plaatsvindt. De verkoop kan via internet of kom langs in één van onze outlet magazijnen. Bel met vragen naar 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij geven graag advies. Op onze website vind je de openingstijden van de locaties. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten