Kinderkamers

Vintage en retro meubelen zijn hot in kinderkamers in Utrecht en Rotterdam

Bij Tweedehands Lundia koop je kwaliteit in duurzame (tweedehands) hoogslapers en stapelbedden

Veel jonge ouders hebben een passie voor oude meubels en vintage. Geïnspireerd op woonbladen willen we iets unieks met een geschiedenis en wat nog tientallen jaren meegaat. Struinen langs kringloopwinkels en markten levert veel blijdschap en enthousiasme op, zeker als je iets vindt dat bij jou en je kind past. Dit creatief hergebruik is niet alleen duurzaam en vriendelijk voor je portemonnee, het is ook milieuvriendelijk. Die bewuste keuze voor hergebruik van duurzame meubels wil je kinderen graag bijbrengen. Niet dat alles in onze consumptiemaatschappij na een paar jaar weer weg kan omdat het kapot is.

TweedehandsLundia.nl heeft zich gespecialiseerd in meubels van Lundia en verkoopt vanuit 3 magazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer het beroemde en kwalitatief hoogstaande modulaire systeem. Met de gepatenteerde hout-pen verbinding en met gebruik van het sterke, bewerkte vurenhout ben je zeker van het enorm draagvermogen. Een plank van Lundia houdt z’n vorm en draagkracht en gaat levenslang mee. Dat komt goed uit als je kiest voor tweedehands hoogslapers of stapelbedden voor de kinderen, want dan is het fijn als je zeker bent van kwaliteit die tegen een stootje kan. Woon je in Rotterdam of Utrecht kom dan gerust eens bij ons langs!

Tweedehands hoogslapers en stapelbedden voor uw slaapkamer in Rotterdam en Utrecht die meegroeien met je kind

Alle producten van Lundia zijn uit te breiden en zoals Lego mooi in elkaar te passen. Dus ook als je tweedehands kinderbedden zoals stapelbedden of hoogslapers nodig hebt, is Tweedehands Lundia een mooi, kwaliteitsproduct tegen betaalbare prijzen. Kenners noemen het een mooi soort Scandinavisch design. Kijk op de website en zie mooie foto-voorbeelden. U bent vanuit Rotterdam en Utrecht welkom bij ons langs te komen.

Andere producten van Lundia die je in onze outlet magazijnen vindt zijn:

  • Design eetkamerstoelen
  • Boekenkasten
  • Garderobekasten
  • Inbouwkasten
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten
  • Magazijnstellingen
  • Tv-kasten

Kom kijken in onze outlet magazijnen in Zoetermeer, Amsterdam en Almelo

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo adviseren wij graag bij het kiezen van onze diverse producten zodat je een maatwerk meubel thuis krijgt. Geen eigen vervoer om tweedehands Lundia kasten of bedden op te halen? Wij bezorgen binnen de regio rondom de magazijnen tegen een kleine meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie over onze werkwijze. Check onze website voor de openingstijden van de locaties. Wij helpen met het samenstellen van je eigen boekenkast, garderobekast of kledingkast. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten