Magazijn stelling

Grote partijen tweedehands magazijn stellingen voor elk soort magazijn, kantoor of winkel vindt u bij Tweedehands Lundia in Almelo

Een gebruikte magazijn stelling is goedkoop en duurzaam

De kosten bij de bestelling van nieuwe magazijn stellingen kunnen nogal eens een struikelblok zijn. Waarom dan niet kiezen voor een kwalitatief goede tweedehands magazijn stelling tegen een vriendelijke prijs van Tweedehands Lundia? Afgezien van enige gebruikssporen zijn de tweedehands magazijnstellingen van Lundia kwalitatief erg goed. Ze zijn net zo veilig in gebruik als nieuwe, alleen de prijs is anders! Zorg voor een georganiseerd magazijn en kies voor maatwerk, hergebruik en een vriendelijke prijsstelling! Kijk snel en bestel! Wij leveren ook in Almelo!

Kies voor hetzelfde opberggemak met een tweedehands magazijn stelling voor een vriendelijke prijs bij Tweedehands Lundia in Almelo

Zorg voor een professionele magazijninrichting met tweedehands magazijn stellingen tegen zeer scherpe prijzen. Overzicht in uw magazijn krijgt u door het maatwerk van Tweedehands Lundia uit Almelo. Vele bedrijven gingen u voor omdat Tweedehands Lundia:

  • Een maximale draagkracht levert
  • Eenvoudig uit te breiden is
  • Eenvoudig uit elkaar te halen is
  • Geen boorgaten heeft
  • Milieuvriendelijk is doordat een magazijn stelling levenslang meegaat
  • Een vriendelijke prijsstelling heeft

Mocht u onverhoopt geen magazijn stellingen meer nodig hebben in uw winkel, magazijn of kantoor dan weet u dat u altijd nog een goede prijs op Marktplaats terugkrijgt. Lundia staat voor kwaliteit en dat wordt gewaardeerd door vele trouwe gebruikers.

Genoeg van magazijn stellingen in standaardmaten? Kies zelf uw maat bij Tweedehands Lundia

Op al onze locaties adviseren wij graag bij het kiezen van alle onderdelen die u nodig heeft voor het samenstellen van uw ideale magazijn stelling. Voordat u naar Amsterdam, Zoetermeer en Almelo toekomt mag u bellen op 06 455 44 805 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Raadpleeg voor onze openingstijden de TweedhandsLundia website.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten