Boekenkast op maat

Goedkoop zelf een tweedehands boekenkast in Rotterdam maken?

Voor een betaalbare kwaliteitsboekenkast op maat ga je naar Tweedehands Lundia.

Als je op kamers in Rotterdam gaat, ben je creatief met geld en wil je niet teveel betalen voor meubels. Maar sommige meubels heb je nodig, zoals een boekenkast. Die basis meubelen kun je zelf maken, maar ook tweedehands kopen. Bij TweedehandsLundia.nl koop je tweedehands kwaliteitsmeubelen die nog tientallen jaren meegaan. Je gebruikt ze nu en breidt ze uit in de toekomst. Het sterke, bewerkte vurenhout van Lundia is erg bekend van vroeger en staat bekend om het enorme draagvermogen. Een plank van Lundia houdt z’n vorm en gaat levenslang mee. Dat komt goed uit als je net begint, zelf een boekenkast op maat wil maken en een kast wil die tegen een stootje kan

Zelf een tweedehands boekenkast op maat maken voor uw huis in Rotterdam? Met het kant en klaar systeem van tweedehands Lundia kasten is dat eenvoudig

Alle producten van Lundia passen in elkaar als Lego-blokjes. Als je zelf een tweedehands boekenkast op maat wil maken, weet je zeker dat je met Tweedehands Lundia een kwalitatief goed en goedkoop kwaliteitsmeubel in Rotterdam in huis haalt. Wij verkopen ook andere producten van Lundia in onze outlet magazijnen die je kunt gebruiken als je op kamers gaat wonen:

  • Design eetkamerstoelen
  • Opbergsystemen
  • Bedden en lattenbodems
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten
  • Tv-kasten

Bezoek één van onze outlet magazijnen. Wij helpen je je eigen boekenkast te bouwen

TweedehandsLundia.nl verkoopt vanuit 3 magazijnen te weten Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Heb je geen eigen vervoer? Wij bezorgen binnen de regio rondom de magazijnen. Dat is meestal gratis, maar soms rekenen we een kleine meerprijs. Bel ons als je daarover meer wil weten op 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je ons magazijn wil bezoeken check dan onze website voor de openingstijden. Wij helpen je graag met het samenstellen van je eigen boekenkast, bed of kledingkast. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten