Linnenkast

Tweedehands linnenkasten bieden volop keuzes

Tweedehands Lundia biedt kwaliteit en duurzaamheid voor in Utrecht en Amsterdam

Met een tweedehands linnenkast van Tweedehands Lundia heeft u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Wij bieden linnenkasten met schuifdeuren of openslaande deuren in alle gewenste formaten. Daardoor past een linnenkast van TweedehandsLundia.nl in iedere actuele woontrend in Utrecht of Amsterdam. Houdt u van een vintage, retro of een romantisch interieur? In woonbladen ziet u dat juist in deze woontrends gekozen wordt voor tweedehands kwaliteit. Daarvan weet u dat het nog tientallen jaren mee gaat. En dit creatief hergebruik van bijvoorbeeld linnenkasten is naast duurzaam, ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. Kom langs in Amsterdam, Zoetermeer of Almelo, zodat wij samen uw linnenkast op maat kunnen samenstellen.

Met een tweedehands linnenkast bergt u uw kleding in Amsterdam en Utrecht stijlvol en efficiënt op

Tweedehands Lundia biedt de mogelijkheid om zelf uw formaten aan te geven. Bovendien zijn de linnenkasten bij Lundia eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Alle vurenhouten planken en verbindingsstukken passen prachtig in elkaar. Op de website laten wij mooie voorbeelden zien.

TweedehandsLundia verkoopt eveneens:

  • Kantoorkasten
  • Schoenenkasten
  • Nachtkastjes
  • Tv-meubels
  • Eetkamerstoelen
  • Magazijnstellingen

Genoeg van standaardmaten? Bezoek onze outlet magazijnen en kies zelf!

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo adviseren wij graag bij het kiezen van onderdelen die u nodig heeft voor het samenstellen van uw linnenkast op maat. Voordat u naar ons toekomt mag u altijd bellen op 06 455 44 805 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten