Schoenenkast

Wil je een tweedehands schoenenkast of stellingkast kopen?

Betaalbare meubels die een leven lang meegaan zijn te koop bij Tweedehands Lundia op korte afstand van Rotterdam en Den Haag

Zoek je een meubel zoals een boekenkast dan is het mogelijk dat je je ergert aan de kwaliteit. Dat overkomt je niet bij TweedehandsLundia.nl! Je bent bij ons namelijk goedkoper uit en de producten zijn duurzaam omdat ze levenslang meegaan. Het sterke, bewerkte vurenhout beschikt over een enorm draagvermogen en het Lundia systeem is altijd modulair, waardoor je tweedehands stellingkast of schoenenkast in de toekomst ook is uit te breiden. Kies voor een milieuvriendelijke tweedehands kast. Kies duurzaam. Kies tweedehands kwaliteitsmeubelen van TweedehandsLundia.nl. Wij werken vanuit 3 magazijnen, te weten in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer, Hier kun je de meubels komen uitzoeken. Regelmatig komen er mensen uit Den Haag en Rotterdam ons aanbod bekijken.

Succesvol opknappen met een tweedehands stellingkast of schoenenkast

Duurzame producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen die zelf ook nog zijn op te knappen. Veel mensen kiezen daarom tegenwoordig voor een tweedehands meubel. Het is niet prettig om mee te lopen met trends en overtollige producten waar je op bent uitgekeken, en ze zo maar weg te doen. Daarom knap je liever spulletjes op en schaf je geen meubilair aan dat een paar jaar later weer weg kan. Denk aan het milieu bij je inrichting en bekijk of een meubel op de lange termijn nog is op te knappen. Neem een kijkje op de website van Tweedehands Lundia voor de maten van onze tweedehands stellingkast of schoenenkast, bekijk de mogelijkheden en vergelijk dat met Ikea.

Andere duurzame tweedehands meubels die we verkopen in onze outlet magazijnen:

  • Bedden en lattenbodems
  • Design eetkamerstoelen
  • Inbouwkasten
  • Opbergsystemen
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten

Laat je helpen om jouw schoenenkast of stellingkast modulair op te bouwen. Kom naar ons magazijn.

Weet je niet hoe het modulaire systeem van Lundia werkt, helpen wij je graag vanuit Amsterdam en Rotterdam. Wij helpen je met het vinden van de juiste planken voor je maatwerk stellingkast of schoenenkast en geven instructies hoe je die in elkaar zet. Bel ons op 06 455 44 805 voor vragen of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op onze website voor de openingstijden van de locaties. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten