Opbergkast

Complete opbergsystemen of tweedehands opbergmeubels op maat? Met Tweedehands Lundia bepaalt u zelf de indeling van uw opbergkast

Door het flexibele systeem van Lundia, kiest u zelf wat bij u past om Apeldoorn, Rotterdam of Utrecht

Ruimte nodig om spullen op te bergen? De tweedehands opbergsystemen van Tweedehands Lundia bieden de ideale oplossing. Over een opbergkast is bij Lundia goed nagedacht. Het ontwerp is praktisch, maar ook degelijk waardoor opbergmeubels een leven lang meegaan. Zeker omdat de opbergsystemen aangepast kunnen worden aan veranderende behoeften. Uitbreiden of verkleinen is eenvoudig door het modulaire systeem. Daardoor blijft u de Lundia onderdelen steeds opnieuw hergebruiken. De stabiliteit blijft, ook als u de kast vele malen in en uit elkaar haalt. Met opbergmeubels van TweedehandsLundia.nl kunt u mooi opbergen in Apeldoorn, Utrecht of Rotterdam, en u doet dat ook nog duurzaam en betaalbaar!

Opbergmeubels nodig voor het opbergen van boeken, kleding of kantoorartikelen in Utrecht, Rotterdam of Apeldoorn? Tweedehands Lundia biedt een eenvoudige opbergkast tot zelfs volledige opbergsystemen

Stel zelf uw tweedehands opbergkast samen en benut de beschikbare ruimte effectief. Met Tweedehands Lundia is dat eenvoudig. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs, en het mooie aan Lundia is dat de gedane investeringen ook op de lange termijn zichzelf terugbetalen. Het Lundia systeem is namelijk modulair opgebouwd en al 70 jaar gebaseerd op hetzelfde ontwerp. Lundia onderdelen zijn daardoor altijd her te gebruiken. Kijk op de website voor de vele bestelmogelijkheden. Mensen vanuit Rotterdam, Utrecht en Apeldoorn komen regelmatig bij ons langs. Een overzicht van beschikbare meubels?

  • Tv-meubels
  • Eetkamerstoelen
  • Kantoorkasten
  • Hangkasten
  • Magazijnstellages

Ook voor u is de collectie van Tweedehands Lundia bereikbaar!

Met 3 locaties in Nederland, te weten in Amsterdam, Zoetermeer en Almelo, hebben wij heel veel Tweedehands Lundia onderdelen. Wij adviseren bij het handig indelen van opbergsystemen. Bezorgen doen wij tegen een geringe meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor bezorgkosten of vragen en check onze website voor de openingstijden.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten