Hoekkast

Retro, vintage, modern, functioneel of romantisch? Tweedehands hoekkasten zijn er in soorten en maten!

Ga naar Tweedehands Lundia in Amsterdam voor kwaliteit in duurzaamheid

Bij uw zoektocht naar een tweedehands hoekkast volledig naar uw wensen, denkt u dat u voor een onmogelijke opgave staat. U ziet uw kast al helemaal voor zich in een vintage look of juist functioneel of romantisch, maar het is niet te verkrijgen bij de plaatselijke meubelboulevard. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u allerlei typen (hoek)kasten van Lundia. Wij verkopen vanuit Almelo, Amsterdam en Zoetermeer. Kom langs en verbaas u over de mogelijkheden bij het samenstellen van de door u gewenste hoekkast. Dat kan In elke gewenste woonstijl en kleur. Denk ook aan creatief hergebruik. Dat is duurzaam én vriendelijk voor uw portemonnee.

Tweedehands hoekkasten die u kunt uitbreiden kopen in Amsterdam?

Dat kan bij Lundia! Als u bij Lundia een tweedehands (hoek)kast koopt is deze eenvoudig in en uit elkaar te halen en uit te breiden. Hoekkasten die geheel open zijn of helemaal gesloten en alles er tussen in is allemaal mogelijk met laden, achterwanden, deuren en accessoires. De transparante of dekkende kleuren zorgen dat de kast voldoet aan uw persoonlijke smaak. Kijk op de website en zie de mogelijkheden bij het opknappen van meubels naar uw smaak! Wij heten u in Amsterdam van harte welkom.

Naast hoekkasten verkoopt Tweedehands Lundia ook:

  • Garderobekasten
  • Nachtkastjes
  • Kantoorkasten
  • Hangkasten
  • Tv-meubels
  • Magazijnstellingen

Kom langs en bekijk de hele collectie!

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo hebben wij een volledige collectie van Tweedehands Lundia producten. Op zoek naar iets specifieks zoals een hoekkast op maat? Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Check onze website voor de openingstijden als u langskomt. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten