Tweedehands schoenenkast

Goedkoop een tweedehands schoenenkast zodat rondslingerende schoenen tot het verleden behoren?

Voor betaalbare schoenenkasten ga je naar Tweedehands Lundia nabij Den Haag. De kasten outlet waar goed en goedkoop samengaan!  

Wie ergert zich er niet aan, rondslingerende schoenen door het hele huis. Met een gezin heb je nogal wat laarzen, sportschoenen, wandelschoenen en pumps in huis. Met een tweedehands schoenenkast op maat van bijvoorbeeld TweedehandsLundia.nl behoort dat probleem tot het verleden. Je bepaalt zelf hoeveel ruimte je nodig hebt voor alle schoenen van alle gezinsleden en ontwerpt je eigen schoenenkast. Het Lundia systeem is modulair en eenvoudig uit te breiden. De kwaliteit is blijvend, want een plank van Lundia houdt z’n vorm en draagkracht. Het zijn tweedehands meubelen die levenslang meegaan. TweedehandsLundia.nl verkoopt vanuit 3 magazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Kom vanuit Den Haag eens bij ons langs.

Zelf een schoenenkast ontwerpen voor gebruik in Den Haag? Het kant en klaar systeem van Tweedehands Lundia is flexibel en duurzaam

Alle Lundia onderdelen passen zoals Lego mooi in elkaar. Koop een mooi, goedkoop kwaliteitsproduct zoals een tweedehands schoenenkast en ervaar zelf dat het Lundia systeem goed in elkaar zit. Bekijk de website voor voorbeelden.

In onze outlet magazijnen vindt je:

  • Design eetkamerstoelen
  • Boekenkasten
  • Opbergsystemen
  • Garderobekasten
  • Inbouwkasten
  • Bedden
  • Lattenbodems
  • Schoenenkasten
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten

Kom naar één van de Tweedehands Lundia magazijnen

In Zoetermeer, Amsterdam en Almelo helpen wij graag bij het samenstellen van meubels. Heb je geen eigen vervoer? Binnen de regio bezorgen wij tegen een kleine meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  voor meer informatie. Op onze website staan de openingstijden van de locaties.

 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten