Zweefdeurkasten

Tweedehands zweefdeurkasten in elke gewenste hoogte en breedte

Kies uw kast van Tweedehands Lundia, nabij Rotterdam!

Bij uw speurtocht naar een passende kast wilt u dat alles klopt. Bij de tweedehands zweefdeurkasten van Tweedehands Lundia is net beter nagedacht over ontwerp en degelijkheid. TweedehandsLundia.nl is sterk in allerlei typen kasten, zoals hoekkasten, kantoorkasten en hangkasten. Tweedehands Lundia is onafhankelijk van Lundia en legt zich toe op opslag, verspreiding en verkoop vanuit drie afhaalmagazijnen. Wij zijn gevestigd in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer. Vanuit Rotterdam bent u er zo. Door de fantastische kwaliteit, zijn de kasten van Lundia eenvoudig uit te breiden. Dus zo'n kast is duurzaam én vriendelijk voor uw portemonnee is.

Tweedehands zweefdeurkasten uitbreiden? Tweedehands Lundia biedt alle onderdelen!

Een Lundia kast is makkelijk uit elkaar te halen, uit te breiden maar ook kleiner te maken. Door het modulaire systeem zijn tweedehands onderdelen uit  te wisselen. Eerdere kosten die gemaakt zijn, zijn daarom nooit verspild, want de onderdelen zijn te gebruiken in andere opstellingen. Het vurenhout en de hout-pen verbindingen zijn sterk. Kijk op de website voor de  mogelijkheden en bestel bij Tweedehands Lundia:

  • Hoekkasten
  • Tv-meubels
  • Zweefdeurkasten
  • Kantoorkasten
  • Hangkasten
  • Eetkamerstoelen

Kom langs vanuit Rotterdam en bekijk de hele Lundia collectie!

De volledige Tweedehands Lundia collectie treft u aan in Amsterdam, Zoetermeer en Almelo. Wij adviseren bij het samenstellen van uw zweefdeur- of andere kast. Wij bezorgen indien nodig, graag binnen de regio, tegen een kleine meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie over bezorgkosten of onze openingstijden. Die vindt u ook op de website.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten