Slaapkamerkast

Vintage, moderne, functionele of romantische tweedehands slaapkamerkasten?

Tweedehands Lundia verkoopt kwaliteit ook in Den Haag

Wat voor sfeer wilt u in de slaapkamer? Houdt u van slaapkamerkasten die functioneel zijn? Of koopt u liever een slaapkamerkast die past in een romantisch sfeertje? Als u in woontijdschriften kijkt, ziet u dat vintage en retro eveneens actuele trends zijn die terugkomen in slaapkamers. Daarnaast is duurzaamheid iets waar veel consumenten over nadenken. Tweedehands meubelen passen hierin omdat creatief hergebruik ook betaalbaarder is. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u kwaliteits kasten  van Lundia passend binnen iedere gewenste woonstijl, die wij verkopen vanuit 3 locaties in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer.

Tweedehands slaapkamerkasten die meegroeien in Den Haag?

Bij Lundia is dat eerder regel dan uitzondering! Een tweedehands slaapkamerkast van Lundia is namelijk eenvoudig uit te breiden of te verkleinen. De planken en verbindingsstukken passen mooi in Den Haag in elkaar, ook na jaren gebruik. Kijk op de website of kom langs en ervaar de kwaliteitsproducten van TweedehandsLundia.

TweedehandsLundia verkoopt:

  • Nachtkastjes
  • Slaapkamerkasten
  • Kantoorkasten
  • Schoenenkasten
  • Hangkasten
  • Inbouwkasten
  • Tv-meubels
  • Design eetkamerstoelen
  • Magazijnstellingen

Bezoek TweedehandsLundia in Zoetermeer, Amsterdam en Almelo

Wij helpen bij het kiezen van diverse onderdelen die u nodig heeft voor slaapkamerkasten op maat.  Bel 06 455 44 805 voor vragen of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij reageren snel op uw vragen. Op onze website ziet u onze openingstijden

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten