Wandkasten

Grote partijen wandkasten voor ieder magazijn, kantoorruimte of winkel

Bij Tweedehands Lundia is dat goedkoop en duurzaam en kunt u in Zoetermeer terecht

Hoge kosten bij nieuwe magazijn stellingen kunnen een struikelblok zijn. Waarom investeren in dure producten terwijl een kwalitatief goede magazijn stelling verkrijgbaar is bij Tweedehands Lundia? De tweedehands magazijnstellingen van Lundia zijn kwalitatief sterk en gaan levenslang mee. Bovendien zijn ze net zo veilig in gebruik als nieuwe stellingkasten. Voor georganiseerde tweedehands wandkasten in uw kantoorruimte of winkel kiest u voor maatwerk zonder de bijbehorende kosten doordat u hergebruikt. Kijk snel en bestel! Ook in Zoetermeer bent u bij ons welkom.

Kies voor opberggemak met goedkope tweedehands wandkasten van Tweedehands Lundia

Een professionele magazijninrichting of winkel- of kantoorinrichting kan waargemaakt worden met tweedehands wandkasten. De scherpe prijzen zullen u verrassen en tweedehands meubelen die zakelijk worden gebruikt, ziet u steeds vaker omdat er ook met BTW bonnen geleverd kan worden. Deze passen uitstekend in uw huis of kantoor in Zoetermeer. De producten van Tweedehands Lundia:

  • Hebben een maximale draagkracht
  • Zijn eenvoudig uit te breiden
  • Zijn eenvoudig uit elkaar te halen
  • Hebben geen boorgaten
  • Zijn milieuvriendelijk doordat een magazijn stelling levenslang meegaat
  • Zijn vriendelijk geprijsd

Mocht u na verloop van tijd de voorraadkasten, wandkasten of stellingkasten niet meer nodig hebben, dan krijgt u een goede prijs op Marktplaats. Want Lundia staat voor kwaliteit en dat weten de trouwe gebruikers.

Kom langs bij Tweedehands Lundia en zoek uit!

Op al onze locaties hebben wij alle onderdelen die u nodig heeft om uw magazijn, winkel of kantoor goed in te richten. Voordat u naar Amsterdam, Zoetermeer en Almelo toekomt, kunt u met specifieke vragen bellen op 06 455 44 805 of mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Raadpleeg  onze openingstijden op de TweedehandsLundia website.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten