Inloopkasten

Een tweedehands inloopkast in uw slaapkamer lijkt misschien een onmogelijke droom

Inloopkasten van Tweedehands Lundia zijn betaalbaar en verkrijgbaar in ieder ontwerp!

Inloop kasten zijn perfecte kamerverdelers in slaapkamers. Inloopkasten lijken vaak een onmogelijke droom, maar met het juiste ontwerp is het vaak toch mogelijk. De combinatie kamerverdeler en inloopkast zorgt dat je massa’s kleren, schoenen en accessoires kwijt kunt. Bij een gebrek aan ruimte kan een gordijn in plaats van deuren minder duur zijn en ruimte besparen. Andere ruimtebesparingen creëert u door het gebruik van haken en kleerhangers aan de wand waar u gebruikte kleren die nog niet vuil zijn aan kunt hangen. Bij de kasten van Tweedehands Lundia is er erg goed nagedacht over ontwerp en degelijkheid. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u allerlei typen tweedehands meubelen, waarbij de onderdelen onderling uitwisselbaar zijn. Daardoor zijn eerdere aankopen te gebruiken in andere opstellingen. Door de uitmuntende kwaliteit, kunt u bijvoorbeeld uw inloopkast ook op lange termijn eenvoudig uitbreiden. Lundia kasten zijn daardoor duurzaam én vriendelijk voor uw portemonnee is. Kijk voor bestelmogelijkheden op de website. Kom gerust in Amsterdam langs.

Tweedehands inloopkasten eenvoudig uitbreiden kan met TweedehandsLundia in Amsterdam!

TweedehandsLundia is onafhankelijk van Lundia en koopt tweedehands Lundia meubelen in bij particulieren en bedrijven. Vervolgens zorgen wij voor opslag, distributie, recycling en verkoop vanuit  drie magazijnen. U bent welkom in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer om (onderdelen van) inloop kasten van Lundia uit te zoeken. Kom langs! Wij adviseren graag bij het samenstellen van uw inloopkast op maat. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Andere meubelen van Tweedehands Lundia die wij in onze magazijnen in de verkoop hebben zijn:

  • Kantoorkasten
  • Hoekkasten
  • Hangkasten
  • Eetkamerstoelen
  • Tv-meubels
  • Magazijnstellingen

Kom ideeën opdoen bij TweedhandsLundia!

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo hebben wij heel veel mogelijkheden om uw inloopkast of andere kasten samen te stellen. Uw ideeën zetten wij om in een praktische uitvoering. Mocht het ophalen van de onderdelen problemen geven? Wij bezorgen graag binnen de regio. Vraag naar de geringe meerprijs en bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op onze website voor de openingstijden.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten