Inbouwkast

Tweedehands inbouwkasten geheel op maat in elke gewenste hoogte en breedte

Kies in Amsterdam uw inbouwkast van Tweedehands Lundia in allerlei soorten en maten!

Bij uw speurtocht naar een tweedehands inbouwkast wilt u dat alles klopt. Met de inbouwkasten van Tweedehands Lundia is er net even beter nagedacht over het design, de degelijkheid en de invloed op het interieur, zodat u zich in uw huis ook helemaal thuis voelt. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u allerlei typen kasten. Wij zijn onafhankelijk van Lundia, leggen ons toe op opslag, distributie, recycling en verkoop vanuit drie afhaalmagazijnen in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer. Kom langs en wij helpen u bij het samenstellen van uw eigen inbouwkast op maat. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Uw kast kan in elke kleur en passen binnen elke woonstijl. Door de uitmuntende kwaliteit, kunt u de kast op termijn ook eenvoudig uitbreiden waardoor een tweedehands kast van Lundia, duurzaam én vriendelijk voor uw portemonnee is.

Tweedehands inbouwkasten uitbreiden? Ja, dat kan met TweedehandsLundia in Amsterdam!

Een Lundia tweedehands inbouwkast is makkelijk uit elkaar te halen bij verhuizing en uit te breiden of te verkleinen. Door het modulaire systeem zijn onderdelen uitwisselbaar. Eerdere investeringen zijn daardoor te gebruiken in andere opstellingen. De hout-pen verbindingen zijn sterk en het vurenhout staat bekend om het draagvermogen, waardoor een plank z’n vorm en draagkracht houdt. Kijk op de website voor de bestelmogelijkheden in Amsterdam. Bij Tweedehands Lundia koopt u ook:

  • Hoekkasten
  • Kantoorkasten
  • Hangkasten
  • Tv-meubels
  • Magazijnstellingen
  • Eetkamerstoelen

Kom en bekijk de hele collectie!

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo hebben wij een volledige Tweedehands Lundia collectie. Wij adviseren bij het handig samenstellen van uw inbouwkast. Mocht het ophalen van de hoeveelheid planken problemen opleveren? Wij bezorgen graag binnen de regio, tegen een kleine meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u meer wil weten over bezorgkosten of onze openingstijden. Kijk op onze website voor de openingstijden voordat u ons bezoekt.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten