Kastenwand

Een complete tweedehandskastenwand op maat? Met het kastinterieur van TweedehandsLundia deelt u uw kast zelf in

Kies uw kast en kastdeuren in soorten en maten voor gebruik in Zoetermeer of Apeldoorn!

Heeft u ruimte nodig om spullen op te bergen? Met of zonder kastdeuren? Het tweedehands kastinterieur van Tweedehands Lundia biedt de ideale oplossing omdat er net even beter nagedacht is over het ontwerp. Dit in combinatie met het oerdegelijke vurenhout en hout-pen verbindingen maakt dat uw kastenwand levenslang meegaat. Daarnaast kan de kastenwand ook aangepast worden aan veranderende behoeften zoals kleiner of groter wonen in Zoetermeer of Apeldoorn. Ook al haalt u de kast 10 x in en uit elkaar, de stabiliteit blijft door de uitstekende kwaliteit. Een kast van TweedehandsLundia.nl is duurzaam en betaalbaar.

Tweedehands kastdeuren, een kastenwand of een heel kastinterieur voor uw huis of kantoor in Apeldoorn of Zoetermeer? Alles kan met TweedehandsLundia!

Benut de ruimte in uw kastenwand en stel zelf uw kastinterieur samen. Met TweedehandsLundia is dat geen probleem. Wilt u meer hang- of legruimte of lades, met of zonder tweedehands kastdeuren? Wij leveren de scherpste prijs en kwaliteit. Ook op de lange termijn zijn gedane investeringen in Lundia opnieuw te gebruiken. Dat komt doordat het Lundia systeem modulair is opgebouwd en al 70 jaar gebaseerd is op hetzelfde ontwerp. Alle onderdelen zijn te gebruiken in andere opstellingen in Apeldoorn en Zoetermeer. Kijk op de website voor de vele bestelmogelijkheden. Kijk bij Tweedehands Lundia ook voor:

  • Eetkamerstoelen
  • Kantoorkasten
  • Hangkasten
  • Tv-meubels
  • Computerkasten
  • Magazijnstellages

Voor heel Nederland is de collectie van TweedehandsLundia bereikbaar!

Op maar liefst 3 locaties, te weten Amsterdam, Zoetermeer en Almelo hebben wij heel veel Tweedehands Lundia onderdelen. Wij adviseren bij het handig indelen van een kastinterieur en het samenstellen van uw kastenwand. Bezorgen doen wij, binnen de regio, tegen een geringe meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor bezorgkosten of check onze website voor de openingstijden.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten