Computerkast

Een professionele werkplek met een tweedehands computerkast voor in Rotterdam of Den Haag?

Bij Tweedehands Lundia koopt u kwaliteit in tv-kasten en andere meubelen

Tweedehands kantoormeubelen zijn vaak niet van nieuw te onderscheiden. Een prachtige tweedehands computerkast of tv-kasten zijn met TweedehandsLundia.nl voor iedereen bereikbaar. Wilt u met een kleine investering kwalitatief goed meubilair aanschaffen? TweedehandsLundia.nl is specialist in meubelen van Lundia en wij zijn overtuigd van de kwaliteit! Het hoogstaande modulaire systeem,  met de stevige hout-pen verbinding en planken die gegarandeerd hun vorm en draagkracht houden, maken dat Lundia tv-kasten levenslang meegaan. Ook voor andere meubelen zoals ladenblokken,  boekenkasten, bedden en beddenbodems bent u welkom in één van onze 3 magazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Op onze website vindt u alle maten en prijzen van het modulaire systeem. Als u tijdens openingstijden vanuit Den Haag of Rotterdam langskomt, helpen wij u graag met advies en het uitzoeken van de juiste materialen om meubilair op maat in elkaar te zetten.

Een computerkast of tv-kasten koopt u eenvoudig tweedehands. Wij bieden betaalbare kwaliteit

Alle producten van Lundia hebben een mooie vormgeving. Liefhebbers noemen Lundia een type Dutch design. Op de website ziet u mooie foto-voorbeelden van tweedehands computerkasten en tv-kasten. U koopt Lundia vanwege:

  • Zweeds design
  • Eenvoudig uit te breiden en in en uit elkaar te halen
  • Geen boorgaten
  • Op maat te maken door flexibel Lego-bouwblokken systeem
  • Innovatieve ontwerpen die duurzaam blijven
  • Alles naar uw wens te maken
  • Milieuvriendelijk doordat meubels levenslang meegaan

Bezoek één van onze outlet magazijnen

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo hebben wij onze voorraad tweedehands Lundia meubelen. Wij adviseren graag bij uw inrichting en mocht het ophalen een probleem opleveren dan bezorgen wij graag in Den Haag en Rotterdam. Gratis binnen de regio of tegen een kleine meerprijs. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u meer wil weten over bezorgkosten of onze openingstijden. U kunt ook onze website voor de openingstijden bekijken voordat u ons bezoekt.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten