Schuifdeurkast

Tweedehands schuifdeurkasten op maat. Bepaal zelf de gewenste hoogte en breedte

Kies voor een schuifdeurkast van Tweedehands Lundia voor uw huis in Utrecht

Voel u thuis in uw interieur. Kies voor tweedehands schuifdeurkasten van Tweedehands Lundia. Over het ontwerp, de kwaliteit en de invloed op het interieur is net even beter nagedacht. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u allerlei typen kasten, zoals ook een schuifdeurkast op maat. Wij zijn onafhankelijk van Lundia. Wij hebben ons toegelegd op opslag, distributie, recycling en verkoop. Vanuit drie afhaalmagazijnen in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer bespreken wij graag de bijna onbeperkte mogelijkheden. Een tweedehands kast van Lundia, is duurzaam én vriendelijk voor uw portemonnee en past mooi in uw interieur in Utrecht

Tweedehands schuifdeurkasten uitbreiden? Dat kan met Tweedehands Lundia!

Een Lundia schuifdeurkast is eenvoudig uit elkaar te halen zonder te hoeven boren. Bij een  verhuizing is het uitbreiden of verkleinen geen probleem. De onderdelen van het tweedehands modulaire systeem zijn uitwisselbaar. Daardoor zijn eerdere investeringen te gebruiken in andere opstellingen. De hout-pen verbindingen zijn sterk en de vurenhouten planken behouden hun vorm en draagkracht. Bestellen? Kijk op de website voor de mogelijkheden. Bij Tweedehands Lundia koopt u ook voor in Utrecht:

  • Hoekkasten
  • Computerkasten
  • Kantoorkasten
  • Hangkasten
  • Tv-meubels
  • Bedden
  • Lattenbodems
  • Magazijnstellingen
  • Eetkamerstoelen

Kom naar TweedehandsLundia en bekijk ons assortiment!

Op 3 locaties in Nederland verkopen wij de gehele Tweedehands Lundia collectie. Als u dat wenst, adviseren wij bij het handig samenstellen van uw schuifdeurkast. Als het zo mocht zijn dat het ophalen van de hoeveelheid planken problemen oplevert, dan bezorgen wij graag. Bel 06 455 44 805 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u informatie wenst over de bezorgkosten of openingstijden. Kijk op de website voor de openingstijden.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten