Boekenkasten

Ben je van plan goedkope tweedehands boekenkasten van Ikea te kopen?

Betaalbare meubels die een leven lang meegaan koop je beter bij Tweedehands Lundia nabij Rotterdam en Amsterdam. Ga voor duurzaam en laat die boekenkast van Ikea staan!

Als je een meubel zoals een boekenkast koopt, kun je je weleens ergeren aan de kwaliteit. Dat merk je pas als je die boekenkast van Ikea mee wil verhuizen of op wil knappen. Dat lukt bijna niet omdat de boekenkasten van Ikea gemaakt zijn van multiplex. Dat overkomt je niet bij TweedehandsLundia.nl! Bij ons ben je goedkoper uit en de producten zijn duurzaam omdat ze levenslang meegaan. Het sterke, bewerkte vurenhout heeft een enorm draagvermogen en het Lundia systeem is altijd modulair, waardoor je tweedehands boekenkast in de toekomst ook is uit te breiden. Ga voor een milieuvriendelijke tweedehands kast. Kies duurzaam. Kies tweedehands kwaliteitsmeubelen van TweedehandsLundia.nl. Vanuit 3 magazijnen, te weten in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer kun je de meubels komen uitzoeken. Regelmatig komen er ook mensen uit Rotterdam ons aanbod bekijken.

Zelf goedkope tweedehands Ikea boekenkasten opknappen? Ga liever naar Tweedehands Lundia als je succesvol wil opknappen

Duurzame producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen die je ook nog kunt opknappen. Daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor een tweedehands meubel. Het voelt niet goed om mee te lopen met trends en overtollige producten waar je op bent uitgekeken, zo maar weg te doen. Daarom knap je liever spulletjes op en koop je geen Ikea boekenkast die een paar jaar later weer weg kan. Denk aan het milieu bij je inrichting en bekijk of een meubel op de lange termijn nog is op te knappen. Kijk op de website van Tweedehands Lundia voor de maten van onze tweedehands boekenkasten, bekijk de mogelijkheden en vergelijk dat met Ikea.

Andere duurzame tweedehands meubels die we verkopen in onze outlet magazijnen:

  • Bedden en lattenbodems
  • Design eetkamerstoelen
  • Opbergsystemen
  • Kantoormeubelen
  • Kledingkasten
  • Inbouwkasten

Laat je helpen om jouw boekenkast modulair op te bouwen. Kom naar ons magazijn.

Als je niet weet hoe het modulaire systeem van Lundia werkt, helpen wij je graag vanuit Amsterdam en Rotterdam. Wij zoeken voor jou de juiste planken voor je maatwerk boekenkast en geven instructies hoe je die in elkaar zet. Bel ons op 06 455 44 805 voor vragen of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op onze website voor de openingstijden van de locaties. 

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten