Zelf tweedehands kasten maken

Zelf tweedehands kasten maken?

Tweedehands Lundia biedt u kwaliteit in duurzaamheid voor uw huis of kantoor in Utrecht of Zoetermeer

Weet u wat voor woontype u bent? Zoekt u tweedehands kasten die functioneel zijn? Of wilt u liever een kast met een romantisch uitstraling? Ook vintage en retro zijn actuele trends die terugkomen in vele slaapkamers. Hoe dan ook, Lundia maakt het mogelijk zelf tweedehands kasten te maken met de vele verschillende losse onderdelen. U kiest geïnspireerd door woonbladen misschien ook voor tweedehands kwaliteit, waarvan u weet dat het nog tientallen jaren meegaat. Creatief hergebruik is niet alleen duurzaam maar ook vriendelijk voor de portemonnee. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u allerlei typen tweedehands kasten van Lundia. U vindt onze 3 outletmagazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Kom langs vanuit Utrecht u zelf een tweedehands kast kunt maken in de door u gewenste woonstijl.

Zelf tweedehands kasten maken voor uw ruimte in Utrecht of Zoetermeer

U kunt altijd bij Lundia terecht! Voor tweedehands kasten koopt u bij Lundia die eenvoudig uit te breiden of kleiner is te maken. Alle planken en verbindingsstukken passen zoals Lego mooi in elkaar. Neem een kijkje op de website en zie mooie foto-voorbeelden van de tweedehands kasten die u ook nog zelf kunt maken in Zoetermeer en Utrecht naar uw smaak! 

Andere meubels van Lundia die wij verkopen: 

  • Hangkasten
  • Nachtkastjes
  • Design eetkamerstoelen
  • Magazijnstellingen
  • Kantoorkasten
  • Schoenenkasten
  • Tv-meubels

U vindt onze outlet magazijnen in Zoetermeer, Amsterdam en Almelo

Wij adviseren u in Amsterdam, Zoetermeer en Almelo graag bij het kiezen van alle diverse onderdelen die u nodig heeft om uw kast op maat samen te stellen. Bel 06 455 44 805 als u bijvoorbeeld wil weten in welk magazijn wij de meeste voorraad hebben bij het samenstellen van uw garderobekast of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Check onze website voor de openingstijden

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten