Winkelkast

Professionele winkelstellingen met tweedehands meubelen?

Een winkelkast of winkelstelling voor in Zoetermeer of Den Haag koopt u bij Tweedehands Lundia

Het is een hele klus om uw winkel mooi in te richten tegen een betaalbare prijs. Nieuwe winkelstellingen zijn duur omdat ze op maat voor u worden gemaakt. Met een tweedehands winkelkast of winkelstelling van Lundia heeft u prachtig meubilair tegen een betaalbare prijs. U kunt zien dat een kast van TweedehandsLundia.nl gebruikt is, maar met een geringe investering koopt u wel kwaliteit. Het sterke vurenhout gaat een leven lang mee, evenals de hout-pen verbinding die boren overbodig maakt. De Lundia planken behouden hun vorm en draagkracht. Zie onze website voor afmetingen en prijzen. Als u uw ontwerp voor uw winkelinrichting gereed heeft kunt u online bestellen en laten bezorgen in Den Haag of Zoetermeer!

Hergebruik is milieubewust met tweedehands winkelstellingen van hoge kwaliteit

Alle winkelstellingen verkopen wij vanuit onze opslag in Almelo, Amsterdam en Zoetermeer. De winkelstelling of winkelkast die u bij ons koopt is eenvoudig in elkaar te passen, net zoals Lego. Met TweedehandsLundia koopt u tijdloos Scandinavisch design tegen betaalbare prijzen. Vanuit Den Haag kunt u zo een kijkje komen nemen. Op de website ziet u voorbeelden.

Voor uw winkel koopt u in onze outlet ook:

  • Computerkasten;
  • Boekenkasten;
  • Ladenblokken;
  • Bureaus;
  • Magazijnstellingen.

Bezoek ons en bekijk de mogelijkheden voor uw winkel

Onze voorraad met Lundia onderdelen wordt steeds aangevuld in Amsterdam, Zoetermeer en Almelo. Daardoor kunnen we u altijd helpen bij uw winkelinrichting op maat met gratis advies. Heeft u voor uw bezoek aan onze outlet vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 455 44 805. Onze openingstijden die anders zijn per locatie vindt u op onze website.

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam en Zoetermeer, alsmede Apeldoorn en Almelo als bestellinglocaties, dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen bijna 70 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten